Regalar[se] al Carmel

Regalar[se] al Carmel ha estat un projecte conduit per LoRelacional, amb el grup de GES1 de l’Escola d’adults, en el qual s’han dut a terme 8 sessions des del mes de novembre fins el mes d’abril d’aquest curs. El procés finalitzarà amb la intervenció artística construïda col·lectivament a la Plaça Pastrana.

A través del projecte s’ha fet tot un treball personal i col·lectiu amb el grup-classe per a l’autoconeixement i la cohesió del grup. En una segona fase, s’ha analitzat el barri i en concret la Plaça Pastrana com a un espai públic des d’una perspectiva que ha inclòs aspectes urbanístic, usos i les relacions veïnals. Aquest procés ha finalitzat amb el disseny d’una intervenció artística a la plaça que es podrà veure el proper dimecres 18 d’abril a les 17:30h a la mateixa Plaça Pastrana.

Ens agradaria molt que poguéssiu gaudir amb tots i totes nosaltres aquesta proposta artística que els i les joves han preparat amb esforç i il·lusió.

Us esperem el proper dimecres 18 d’abril a les 17:30h a la Plaça Pastrana!

Podeu trobar més informació sobre el projecte al següent enllaç: https://lorelacional.org/2017/11/30/01-coneixer-primera-fase-regalar-se-el-carmel/

http://bit.do/escola-adults-carmel

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.