Convocatòria Cel del Carmel

S’acosta un esdeveniment molt important… Estem treballant en la producció d’un curt que potenciï la imatge del Carmel i mostri la singularitat i una visió màgica i desconeguda del barri del Carmel: Una filmació trepidant amb una bateria de preguntes llençades als veïns i veïnes, que ens donaran respostes entranyables i optimistes des de diverses localitzacions del Carmel. Si et sents orgullós de viure en aquest barri i tens ganes d’explicar-ho vine, participa i forma part d’aquest rodatge tan especial!!

Començem els rodatges del Cel del Carmel, si voleu participar com a públic o protagonístes truqueu-nos el mateix dia del rodatge i quedarem amb vosaltres!

Mòbil de Contacte: 667750908

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.