Lliurament dels premis Horta-Guinardó 2023

El districte d’Horta-Guinardó de Barcelona convoca anualment els Premis Horta-Guinardó per reconèixer la tasca de dinamització i millora de la vida ciutadana, sociocultural i cívica d’Horta-Guinardó. Aquest any se celebra la XXXVII edició d’aquests guardons que es lliuraran en un acte institucional el novembre de 2023 12.

Els premis poden ser atorgats a persones, entitats o col·lectius que hagin destacat en programes, accions i esdeveniments duts a terme en el decurs de l’any 2023 o per la seva trajectòria, sempre vinculats a qualsevol dels àmbits següents: promoció de la vida associativa, música, lletres, arts plàstiques, arts escèniques, esports, animació sociocultural, promoció econòmica, mitjans de comunicació, recuperació de festes i tradicions, història dels barris del districte, contribució a la millora de la vida col·lectiva, a la cooperació i a la solidaritat i a qualsevol altre àmbit que, a criteri del jurat, pugui ésser objecte del premi 12. Les propostes de candidatures poden ser presentades per qualsevol persona o entitat fins al 20 d’octubre de 2023.

Aqui tens el video del lluirament del premis XXXVII Premis d’Horta-Guinardó

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.