La comissió de Festa Major del Carmel reb la Medalla d’Honor de Barcelona

Medalla d’Honor de Barcelona és una distinció atorgada anualment per l’Ajuntament de Barcelona per distingir aquelles persones, físiques o jurídiques, nacionals o estrangeres, que hagin destacat en la defensa de la ciutat, així com en la defensa de les virtuts i valors cívics.


Va ser instituïda el 1997, durant el mandat de l’alcalde de Barcelona Joan Clos, amb motiu del centenari de les agregacions dels municipis de l’entorn a Barcelona, els actes solemnes que se celebren anualment al Saló de Cent.


Posteriorment, l’any 2012, l’Ajuntament de Barcelona va reformar la normativa que afectava les distincions i medalles existents i va regular la creació de quatre categories de distincions:


Medalla d’Honor de Barcelona és una distinció a aquelles persones, físiques o jurídiques, nacionals o estrangeres, que hagin destacat en la defensa de la ciutat, així com en la defensa de les virtuts i valors cívics. Els guardonats ho són per la seva trajectòria i també com a símbol i com a representants d’una ciutadania compromesa amb els valors de la solidaritat, la convivència, el desenvolupament sostenible, el diàleg i la cultura de la pau.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.