Festa Major Carmel 2021

La Comissió de Festa Major del Carmel està treballant per celebrar una Festa Major aquest any 2021. No serà una Festa Major normal, aquest any ens tocarà celebrar-ho des de la prudència amb totes les mesures de seguretat vigents, serà una Festa Major més petita amb espais al barri amb cadires i amb control d’accessos.

Ens fa molta Il·lusió que totes les entitats, equipaments i grups de fet del nostre barri comencin a poc a poc a dur a terme les seves activitats, per fer més fort el nostre barri, i crear el teixit humà que el caracteritza.

La Festa Major del Carmel serà del 2 a l’11 de juliol. Que ningú pensi amb una Festa Major com hem vist altres anys, no estem en un any normal i per això farem una Festa Major adaptada a la situación actual. Amb l’ajuda de moltes persones voluntàries ho aconseguirem i podrem gaudir d’una festa major segura i sentir l’orgull del Carmel!

Ens veiem molt aviat per les xarxes per donar-vos més informació de les festes del nostre barri.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.